Ons verhaal

Wij zijn UGLI en daar zijn we trots op.

UGLI is ontstaan vanuit een gedeelde passie; de passie om mensen te verrassen én te helpen.
We zijn ervan overtuigd dat je met de combinatie van een creatieve blik en hard werken een unieke werkomgeving kunt creëren.

Deze pijlers staan centraal

Deze drie pijlers voeren wij in ieder onderdeel van de processen door om een glimlach op jouw gezicht én die van je medewerkers te toveren. Dat is voor ons wat telt.

creatief

loyaal

uniek

Onze cultuur

Binnen UGLI Projectinrichting heerst een fijne cultuur. Binnen de grenzen zijn de mogelijkheden onbegrensd. Bij ons krijg je de vrijheid die je verdient; je mag zijn wie je wilt zijn. Zolang je handelt op een creatieve, loyale en unieke wijze, is niets ons te gek.

Pim: “Van niets iets maken, daar krijg ik energie van.”

Igor: “Net een stapje harder zetten voor onze klanten is voor mij vanzelfsprekend. In ons werk is het van belang om klanten en opdrachtgevers in de breedste zin van het woord te ontzorgen. Daar kom ik graag mijn bed voor uit.”

Starten we samen met een goede kop koffie?

Laten we samen starten met een goede kop koffie (of thee) om elkaar te leren kennen. Het is fijn om te weten wie we zijn en wat we aan elkaar hebben.

Contact opnemen

Wij zijn de projectinrichters met lef

Samen realiseren we jouw werkplek

Graag komen we met jou in gesprek om je wensen aan tafel te bespreken. We zijn daar om je te helpen, te adviseren maar voornamelijk om je te inspireren over de vele mogelijkheden rondom projectinrichting. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je verzekeren van een goed, doordacht en ijzersterk concept.

Hoe drink jij de koffie?