Hi! Wij zijn UGLI projectinrichting

Inspireren én adviseren

Samen realiseren we een inspirerende werkomgeving voor jou en je team.

Voor organisaties en bedrijven komt er veel kijken bij een verbouwing, verhuizing of reorganisatie. Niet aller-daagse beslissingen en keuzes moeten worden gemaakt. Alles binnen budget en altijd volgens planning. UGLI projectinrichting is specialist in dit soort zaken. Wij helpen jou en ontzorgen je volledig.

Hoe wij je helpen

Dit realiseren wij door niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar vooral door de klant met al onze ervaring en expertise te begeleiden in het beslissingstraject. Vanaf de start van het project tot ver na oplevering staan wij voor jou klaar om je te helpen, adviseren en te inspireren.

kennismaking

We maken kennis met elkaar en bespreken uitgebreid wat we aan elkaar hebben.

inventarisatie

Onze stylisten en adviseurs brengen je wensen in kaart. Aan de hand van jouw moodboards bepalen we de richting die we samen op gaan.

samenstelling

Om de perfecte samenstelling van de inrichting te realiseren, zorgen wij voor de juiste leverancierskeuze. Met zorg hebben wij de beste leveranciers uitgekozen die een bijdrage leveren aan de realisatie van een uniek project.

realisatie

Tijdens de gehele realisatie zijn wij actief betrokken. Wij waken over de planning, het budget en begeleiden je bij het maken van de juiste keuzes. We zijn erg flexibel en daarom kunnen wij snel en efficiënt handelen.

nazorg

Is het project opgeleverd? Dan gaan we dit vanzelfsprekend met elkaar vieren. Niets is zo mooi om samen te genieten van een succesvolle samenwerking. Zijn er na de oplevering nog punten van aandacht? Geen probleem; natuurlijk pakken we dat op!

Starten we samen met een goede kop koffie?

Laten we samen starten met een goede kop koffie (of thee) om elkaar te leren kennen. Het is fijn om te weten wie we zijn en wat we aan elkaar hebben.

Contact opnemen

Wij zijn de projectinrichters met lef

Samen realiseren we jouw werkplek

Graag komen we met jou in gesprek om je wensen aan tafel te bespreken. We zijn daar om je te helpen, te adviseren maar voornamelijk om je te inspireren over de vele mogelijkheden rondom projectinrichting. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je verzekeren van een goed, doordacht en ijzersterk concept.

Hoe drink jij de koffie?